Portalul ofera informatii complete despre Companiile de profil din Romania. Recomandam societati comerciale care produc/ comercializeaza/ importa/ distribuie/ proiecteaza hale metalice. Partenerii nostri realizeaza structuri si confectii metalice de orice complexitate, elemente pentru constructii metalice (stalpi, grinzi, grinzi cadru). Serviciile oferite de partenerii nostri debuteaza cu: proiecte tehnice si simulari 3D, Consultanta, servicii de prelucrari prin aschiere, debitare cu laser, debitare cu plasma, indoire table si sablare, Incercari si examinari tehnice, examinari cu: ultrasunete, lichide penetrante, pulberi magnetice, montaj structuri si toate astea pentru a realiza produse finite conform cerintelor clientului. Ne mandrim cu proiecte precum: Hale Productie, Depozitare, Industrie Alimentara, Ateliere, Show Room, Birouri, Agricultura, Ferme Zootehnice, Sport & Recreere, Hangare Avioane, Service Auto, Constructii Provizorii, Case structura metalica.

Halele metalice reprezinta o afacere de succes

Halele metalice reprezinta o afacere de succes

Daca vrei sa-ti deschizi o afacere si nu ai idee din ce categorie sa fie, sfatul specialistilor si analistilor pietei economice din Romania este ca cea mai bune investitii si cele mai profitabile sunt cele de pe piata imobiliara, mai exact in domeniul spatiilor comerciale, cu  hale industriale.

Mai nou in romania sunt foarte cautate halele industriale in afaceri, deoarece pot fi folosite pentru diverse afaceri precum spatii comerciale, centre de dezmembrari, service-uri, pot fi folosite si pentru centrele de logistica.

Acestea sunt disponibile pe piata in diverse dimensiuni, la preturi variate astfel incat sa poata fi cumparate de oameni care au bugete alocate unei astfel de investitii mai mari respectiv mai mici. Preturile acestora variaza in de functie de dotaile pe care le are fiecare hala, de dimensiune si de materialul din care este facuta, iar atunci cand le prezinti afacerea potentialilor clienti, pentru a-i castiga trebuie sa le prezinti foarte bine principalele atuuri ale acestor hale.

Un prim aspect important este reprezentat de utilizare multipla
           
Atunci cand prezinti afacerea unui potential client poate nu stie exact unde va fi utilizata hala, de aceea este bine sa-i spui toate domeniile de afaceri in care poate fi utilizata o astfel de hala, cu aceasta ocazie poate ii dai si cateva idei de deschidere a unei noi afaceri.

Aceaste hale pot fi folosite pentru amenajarea unui supermarket, centre de dezmembrari, centre de logistica, service, poti amenaja chiar si birouri, sala de sport.

Prezentarea preturilor halelor industriale

Un alt criteriu in functie de care clientii aleg o hala industriala este pretul, iar atunci cand el se intereseaza de cumpararea unei hale, este recomandat sa-i specifici preturile convenabile pe care le au aceste hale metalice. In cazul uin care hala respectiva are un pret mai mare comparativ cu al celorlalte incearca sa-l faci sa inteleaga ca acest lucru se datoreaza faptului ca au anumite dotari precum sisteme in incalzire, sisteme de iluminat, iar banii investiti ii va recupera intr-un timp foarte scurt, daca va detine o afacere de succes.

Un alt aspect important – materialul din care sunt facute

Potentialii cumparatori ai halelor se mai uita si la materialul din care sunt facute, deoarece se gadesc ca atunci cand fac o investitie chiar daca este mai mare, sa cumpere ceva de calitate astfel incat sa nu fie nevoiti sa investeasca pe parcurs sume de bani foarte mari.

In cazul in care detii hale care nu au sisteme de incalzire, nu sunt bine izolate, nu au sisteme de iluminat ar fi recomandat sa le aduci toate aceste imbunatatiri deoarece vei obtine preturi foare bune pe ele si se poate intampla ca doar pentru aceste aspecte halele tale sa fie refuzate de cumparatori.

sursa: mindantidote.blogspot.ro

© 2019 Copyright by bvkd-media.ro