Portalul ofera informatii complete despre Companiile de profil din Romania. Recomandam societati comerciale care produc/ comercializeaza/ importa/ distribuie/ proiecteaza hale metalice. Partenerii nostri realizeaza structuri si confectii metalice de orice complexitate, elemente pentru constructii metalice (stalpi, grinzi, grinzi cadru). Serviciile oferite de partenerii nostri debuteaza cu: proiecte tehnice si simulari 3D, Consultanta, servicii de prelucrari prin aschiere, debitare cu laser, debitare cu plasma, indoire table si sablare, Incercari si examinari tehnice, examinari cu: ultrasunete, lichide penetrante, pulberi magnetice, montaj structuri si toate astea pentru a realiza produse finite conform cerintelor clientului. Ne mandrim cu proiecte precum: Hale Productie, Depozitare, Industrie Alimentara, Ateliere, Show Room, Birouri, Agricultura, Ferme Zootehnice, Sport & Recreere, Hangare Avioane, Service Auto, Constructii Provizorii, Case structura metalica.

Consultanta in afaceri - Mundo Iuris

Consultanta in afaceri - Mundo Iuris

   Motivul cel mai raspandit pentru angajarea consultantilor externi este aportul de capacitati si cunostinte ce lipsesc companiei in cauza. Alte motive importante includ abilitatea consultantilor de a oferi o viziune independenta si o perspectiva originala asupra problemei.

 

Mundo Iuris va pune la dispozitie urmatorul pachet de servicii:
Oferim o viziune independenta, impartiala
• Prezentam o noua directie si indicam pasii urmatori
• Diagnosticam problema si evaluam posibilele solutii
• Prin partenerii nostri, experti pe diferite domenii, realizam sarcini care necesitand competente tehnice sau cunostinte de specialitate (juristi, experti in marketing si publicitate etc.)
• Implementam solutii/ noi sisteme si instruim angajatii

 

   Societatea noastra isi propune sa asambleze si sa analizeze toate datele pe care dumneavoastra ni le puneti la dispozitie si ne asiguram ca intelegem natura problemei, iar apoi avem in vedere gama de solutii posibile. In final, formulam o serie de recomandari specifice, fiecare dintre ele fiind cuantificata si analizata corespunzator inainte de a va fi prezentata.

   De asemenea, face o distinctie clara intre concluzii si recomandari. Concluziile sunt obiective, logice si se bazeze pe fapte care au fost imbinate si verificate cu atentie in prealabil. Recomandarile, pe de alta parte, sunt subiective si se bazeaza pe pregatirea si experienta noastra.

   O parte importanta a activitatii este extragerea informatiilor, prin adresarea de intrebari relevante – asigurindu-ne astfel ca nu exista omisiuni semnificative. Ulterior, problemele pot fi clarificate si prioritizate, acestea fiind revazute pe masura ce proiectul avanseaza.

  

  Pe scurt, rolul nostru este de a va ajuta sa implementati cat mai rapid proiectul de business sau schimbarile necesare, astfel incat dumneavoastra, clientii nostri, sa castigati competitivitate!

Va asteptam la biroul noastru din Targoviste, Bd. I.C. Bratianu, Nr. 43

De asemenea, ne puteti contacta telefonic: 0770.625.708

 

 

Impreuna construim afaceri solide!

0770.625.708

 

© 2019 Copyright by bvkd-media.ro