Portalul ofera informatii complete despre Companiile de profil din Romania. Recomandam societati comerciale care produc/ comercializeaza/ importa/ distribuie/ proiecteaza hale metalice. Partenerii nostri realizeaza structuri si confectii metalice de orice complexitate, elemente pentru constructii metalice (stalpi, grinzi, grinzi cadru). Serviciile oferite de partenerii nostri debuteaza cu: proiecte tehnice si simulari 3D, Consultanta, servicii de prelucrari prin aschiere, debitare cu laser, debitare cu plasma, indoire table si sablare, Incercari si examinari tehnice, examinari cu: ultrasunete, lichide penetrante, pulberi magnetice, montaj structuri si toate astea pentru a realiza produse finite conform cerintelor clientului. Ne mandrim cu proiecte precum: Hale Productie, Depozitare, Industrie Alimentara, Ateliere, Show Room, Birouri, Agricultura, Ferme Zootehnice, Sport & Recreere, Hangare Avioane, Service Auto, Constructii Provizorii, Case structura metalica.

Cum sa construiesti o hala industriala profitabila

Cum sa construiesti o hala industriala profitabila

In momentul in care decidem sa construim o hala destinata zootehniei, este mai mult decat indicat sa nu o amplasam in vecinatatea unei asezari umane, pentru a fi siguri ca obtinem avizul de mediu. De evitat sunt suprafetele in panta, pentru ca acestea prezinta risc crescut de inundatii si de alunecari de teren.

Studiile de fezabilitate ne vor ajuta sa construim o hala care sa ne serveasca interesele cat mai bine, intr-un mod cat mai organizat si cat mai productiva din punct de vedere al utilizarii materialelor.

 

 

© 2019 Copyright by bvkd-media.ro