Nume:
Constructii Conico SRL - Hale Covasna
E-mail:
office@conico.com.ro
Telefon:
0267 351 871
Telefon 2:
0267 351 590
Fax:
0267 351 641
Website:
http://conico.com.ro
Adresa:
Str. Lt. Paius David, Nr. 13/A, Sfantu Gheorghe, Jud. Covasna

Constructii Conico SRL - Hale Covasna
Hale Romania

Societatile recomandate va ofera produse variate din gama Structuri Metalice: Hale Productie, Depozitare, Industrie Alimentara, Ateliere, Show  Room, Birouri, Agricultura, Ferme Zootehnice, Sport & Recreere, Hangare Avioane, Service Auto, Constructii Provizorii, Case Structura Metalica, Proiecte Tehnice, Simulare 3D, Consultanta, Prelucrari aschiere, Laser, Plasma.

Detalii

S.C. CONSTRUCTII CONICO S.R.L. Sfântu Gheorghe s-a înfiinţat ca societate cu capital integral privat în 1992 prin asocierea a 14 persoane din cadrul Trustului de Construcţii Industriale Braşov al fostului Minister al Construcţiilor Industriale, trust cu o veche tradiţie în construcţii.

 

Conducerea societăţii este formată dintr-un Consiliul de Administraţie compus din 5 persoane la care se adaugă directorul economic al societăţii.

Conducerea efectivă este asigurată prin:

Directorul general ing. Szőcs Gyula
Director tehnic ing. Domokos Iosif
Director economic ec. Găzdaru Ionel
care sunt şi acţionari.

De la înfiinţare societatea a acumulat şi s-a dezvoltat, reuşind dotarea cu utilaje şi mijloace de transport proprii dar şi cu un sediu propriu şi o bază de producţie care se compune din: staţie de betoane, poligon pentru elemente de prefabricate, ateliere de confecţii şi construcţii metalice, atelier de armături, atelier de dulgherie şi prefabricate din beton, parc de utilaje grele, medii şi mici pentru toate genurile de lucrări de construcţii, magazii, platforme depozitare, etc. 

În prezent societatea dispune de toate utilajele şi mijloacele de transport necesare unei bune desfăşurări a activităţii de constructii - montaj.

Forţa de muncă este bine pregătită cu toate gama de meserii având aproximativ 200 de angajaţi. In cadrul personalului angajat dispunem de 9 ingineri, 2 maiştrii, 5 tehnicieni, 1 economist, 2 contabili şi 8 funcţionari cu studii medii si superioare.

Deasemenea dispunem de un sistem informaţional bine pus la punct, care face posibil să avem legături operaţionale rapide şi eficientă între compartimentele societăţii.

S-a implementat şi certificat în toate domeniile de activitate principale, cât şi secundare, SISTEMUL DE MANAGEMENT AL CALITĂŢII pe baza standarduluiI: EN ISO 9001 : 2008, SISTEM MANAGEMENT DE MEDIU: EN ISO 14001:2004, SISTEM MANAGEMENT AL SĂNĂTĂŢII ŞI SECURITĂŢII OCUPAŢIONALE: OHSAS 18001:2007 si SISTEMUL DE RESPONSABILITATE SOCIALA SA 8000:2008

În perioada 1992 - 2011 unitatea noastră a realizat construcţii reprezentative atât în judeţul Covasna cât şi în alte zone ale ţării.

Printr-o înaltă calitate a lucrărilor, o bună organizare a proceselor tehnologice şi o strategie comercială adecvată SC CONSTRUCŢII CONICO SRL Sf. Gheorghe răspunde cu promptitudine tuturor aşteptărilor beneficiarilor interni şi externi.

Servicii

Firma S.C.C. Conico S.R.L. în cursul anilor şi-a axat activitatea pe execuţia lucrărilor de calitate pentru menţinerea clienţilor săi, drept pentru care şi-a câştigat renumele. În execuţia lucrărilor foloseşte materialele de construcţii cele mai moderne, dispunând şi de dotare tehnică ca atare.

Firma oferă clienţilor săi următoarele servicii:

Execuţie construcţii civile şi industriale,
Execuţie hale industriale,
Execuţie elemente prefabricate,
Execuţie şi montaj confecţii metalice.
Comercializează betoane şi mortare de orice marcă,
Comercializează produse tip Lindab,
Asigură servicii de mecanizare cu utilaje proprii.
Dacă sunteţi interesaţi să colaboraţi cu noi sau să faceţi parte de clientela noastră, atunci vă rugăm să ne contactaţi (sau vă rugăm să luaţi legătura cu firma noastră) găsind mai multe informaţii la meniul Contact.

Galerie foto

Constructii Conico SRL - Hale Covasna
Constructii Conico SRL - Hale Covasna
Constructii Conico SRL - Hale Covasna
Constructii Conico SRL - Hale Covasna

© 2015 Copyright by hale-romania.com