Nume:
ROMEO SERV S.R.L.
E-mail:
office@romeoserv.ro
Telefon:
0723 261 417
Website:
http://www.romeoserv.ro/
Adresa:
Ploiesti, Str. Zefirului, nr. 40, Ploiesti

ROMEO SERV S.R.L.
Hale Romania

Societatile recomandate va ofera produse variate din gama Structuri Metalice: Hale Productie, Depozitare, Industrie Alimentara, Ateliere, Show  Room, Birouri, Agricultura, Ferme Zootehnice, Sport & Recreere, Hangare Avioane, Service Auto, Constructii Provizorii, Case Structura Metalica, Proiecte Tehnice, Simulare 3D, Consultanta, Prelucrari aschiere, Laser, Plasma.

Detalii

   Compania infiintata in anul 1994 este specializata pe lucrari de intretinere si constructii. Are ca scop dezvoltarea si tehnologizarea cu echipamente si aparatura de ultima generatie. Pentru efectuarea de lucrari cu un numar minim de personal dar cu un raport bun calitate – pret.

   Va oferim o gama de servicii de inalta calitate care sa satisfaca cele mai exigente cerinte, de aceea intotdeauna dam dovada de responsabilitate si profesionism. Apeland la compania nostra faceti o alegere ideala pentru lucrarile de care aveti nevoie, deoarece noi detinem experienta, profesionalism si lucram cu materialele cele mai bune ale momentului. Bucurandu-ne de o reputatie foarte buna in randul clientilor nostri, suntem siguri ca produsele si serviciile companiei noastre va vor oferi o satisfactie garantata.


BENEFICII

  • Peste 20 de ani de experienta
  • Calitate superioara a serviciilor
  • Echipamente profesionale
  • Raport excelent calitate-pret
  • Profesionalism si responsabilitate
  • Timp de executie redus

 

Solicitati oferta noastra: 0723 261 417 / office@romeoserv.ro

Servicii

Izolatii

Spuma poliuretanica / Poliuree / Izolatii tevi conducte / Placari polistiren fatade / Hidroizolatii

 

   Spuma Poliuretanica
   Spuma din poliuretan asigura o izolatie termica excelenta, prin pulverizare se creeaza un strat cu integritate mare, eliminand riscul de punti termice, in plus, stratul de spuma poliuretanica, format din celule inchise, nu absoarbe umezeala. Spuma are o performanta mult mai buna de izolare termica (coeficient de conductivitate termica lambda) decat materialele traditionale, acest lucru rezulta din faptul ca agentul de pulverizare-spuma de expandare este un produs, care, spre deosebire de aer, nu include vapori de apa, un factor care afecteaza in mod semnificativ performanta termica. Structura din spuma de poliuretan cu celule inchise, elimina libera circulatie a gazului dintre celule, si astfel – fenomenul de transfer de caldura prin convectie. Izolatia cu spuma poliuretanica este mult mai eficace decat vata (minerala, sticla) sau polistiren.

 

   Poliuree
   Poliurea este un polimer bicomponent (izocianat si un amestec de rasini) care formeaza o pelicula 100% solida, continua si impermeabila, fara efect nociv asupra mediului. Acest material este folosit pentru protectia substraturilor impotriva abraziunii si coroziunii.

   Poliurea este un produs foarte rezistent, datorita proprietatilor sale mecanice si chimice excelente, este foarte stabil din punct de vedere bacteriologic, foarte rezistent impotriva abraziunii si prezinta toleranta ridicata pentru daunele cauzate de acizi, solutii alcaline si produse bazate pe hidrocarbon (ulei si grasimi, printre altele).

 

   Izolatii tevi conducte
   Oferim solutii pentru rezolvarea celor mai sofisticate necesitati in domeniul izolarii anticorozive a conductelor de orice diametru pentru transportul gazelor, petrolului si produselor petroliere si a apei.   Folosim o multitudine de sisteme de izolatie putand astfel oferi o solutie potrivita oricaror conditii de lucru precum si oricarei clase de stress si agresivitate a solului.

   Sistemele noastre de izolatie sunt folosite atat pentru izolarea conductelor noi cat si pentru reabilitarea celor existente, fara a provoca intreruperi de functionare.

 

   Placari polistiren fatade
   O solutie eficienta pentru izolarea termica a unei case si reducerea costurilor necesare intretinerii acesteia este termoizolarea fatadei cu polistiren expandat. Tehnica presupune aplicarea placilor de polistiren expandat cu un adeziv special, fixarea acestora cu dibluri, aplicarea unei plase de fibra si acoperirea placilor cu un strat de tencuiala.

   O casa izolata cu polistiren are peretii protejati de ciclurile inghet/dezghet, pierderile de caldura se reduc substantial, iar vara temperatura din interior este mentinuta in limitele confortului termic.   Avantajele acestui tip de termoizolare sunt: placile de polistiren au o greutate redusa si nu afecteaza structura de rezistenta a cladirii; refacerea fatadei permite pastrarea detaliilor arhitectonice prin folosirea profilelor de polistiren; aplicabilitate usoara; costurile reduse atat pentru materiale, cat si pentru manopera.

 

   Hidroizolatii
   Executam lucrari de izolatii si hidroizolatii pentru constructii civile si industriale conform ultimelor standarde din domeniu.

   In timp ce hidroizolatia poate fi un component relativ minor din costurile totale de constructie, acesta este un ingredient vital pentru finalizarea cu succes a proiectului si determina longevitatea cladirii.

   Noi intelegem ca partenerii nostri sunt in continua cautare de solutii hidroizolante testate si durabile, si ca ingredientul critic al oricarui sistem de hidroizolatie este instalarea acesteia.

 

Nacela Genie Z-30/20N RJ

   Nacela va ajuta sa efectuati lucrari cu usurinta la inaltime, fara schele sau scari.

   Inaltimea maxima de lucru oferita de nacela este de 12m.

   Daca aveti lucrari la inaltime, nu ezitati sa ne contactati pentru a inchiria nacela noastra.

 

Sudura

Sudura teava PEHD / Retele alimentare apa / Sudura clasica si confectii metalice

 

Instalatii

Marcaje rutiere / Montaje centrale / Inspectii video tubulaturi / Montaj aer conditionat / Instalatii PEHD industriale / Incalzire pardoseli / Statii dedurizare / Instalat intretinere hidranti / Hidrofoare


Modelare beton

Carotari betoane / Spargere cu ciocan demolator / Taiere beton / Frezari beton / Racheta de subtraversare

 

Subtraversari

   Executam subtraversari cu un diametru maxim de 200mm, pentru a veni in intampinarea nevoilor dumneavoastra. Rachetele de subtraversare (denumite si foreze sau cartite) folosite pentru efectuarea de gauri in sol nu disloca terenul, nu produc tasari, nu creaza goluri sau prabusiri. Sunt dispozitive fiabile, extrem de rapide si usor de utilizat.

 

Structuri metalice

   Avem ca obiect de activitate constructiile - structurile metalice, avand posibilitatea realizarii acestora in cel mai scurt timp atat dupa proiectul pus la dispozitie de catre beneficiar cat si dupa propriul proiect realizat la cererea beneficiarului. Firma noastra va poate oferi servicii de executie fundatii, structura metalica, instalatii, ridicarea structurii metalice, furnizarea si montajul panourlior temoizolante impreuna cu toate accesoriile necesare.

   Firma noasta poate executa proiectele la cele mai competitive preturi deoarece nu lucreaza cu subantreprenori, avand propria forta de munca specializata pe ramurile in care activeaza, dar si datorita faptului ca isi achizitioneaza toate materialele direct de la productor astfel eliminand orice fel de intermediari.
  
   Termenul redus de executie al poiectelor realizate se datoreaza si in buna masura materialelor de calitate pe care le folosim in realizarea constructiilor.

 

La comanda executam orice tip de structura metalica!

   Pretul variaza in functie de materialele solicitate.

   Asiguram montaj si transport la cerere.

 

Galerie foto

ROMEO SERV S.R.L.
ROMEO SERV S.R.L.
ROMEO SERV S.R.L.
ROMEO SERV S.R.L.
ROMEO SERV S.R.L.
ROMEO SERV S.R.L.
ROMEO SERV S.R.L.
ROMEO SERV S.R.L.
ROMEO SERV S.R.L.
ROMEO SERV S.R.L.
ROMEO SERV S.R.L.
ROMEO SERV S.R.L.
ROMEO SERV S.R.L.
ROMEO SERV S.R.L.
ROMEO SERV S.R.L.
ROMEO SERV S.R.L.

© 2015 Copyright by hale-romania.com