Nume:
Hale Maramures

Hale Maramures
Hale Romania

Societatile recomandate va ofera produse variate din gama Structuri Metalice: Hale Productie, Depozitare, Industrie Alimentara, Ateliere, Show  Room, Birouri, Agricultura, Ferme Zootehnice, Sport & Recreere, Hangare Avioane, Service Auto, Constructii Provizorii, Case Structura Metalica, Proiecte Tehnice, Simulare 3D, Consultanta, Prelucrari aschiere, Laser, Plasma.

Detalii

Aceasta pagina este disponibila pentru o singura hala industriala din localitatea/sectorul selectat

Pentru a va inregistra va rugam sa ne contactati:

contact@hale-romania.com

300 ron/ 12 luni

500 ron/ 24 luni

Halele industriale construite  din metal prelucrat cu o atentie sporita la detalii, pot ajuta orice afacere, indiferent de domeniu, la prosperitate, dezvoltare si siguranta. Ne preocupa ideea de stabilitate a colaborarilor dintre companiile din Romania drept pentru care ne implicam cu toate resursele care le detim pentru a dezvolta piata comerciala si industriala din tara. Prin acest lucru reusim sa creem locuri de munca, stabilitate financiara si o dezvoltare de viitor pentru Romania.

Implicarea noastra in planul acesta de dezvoltare este esentiala si dorim sa va propunem o colaborare bazata pe incredere, o colaborare ideala pentru dezvoltari regionale.

Suntem in acest domeniu deoarece prin orice produs sau serviciu oferit de noi am garantat calitatea si datorita acestui “punct forte”, suntem si vom fi recunoscuti ca o companie de incredere.

Punem bazele constructiilor de durata, constructiilor moderne, constructiilor de calitate. Halele industriale reprezinta solutii de viitor prin utilitatea lor si prin accesibilitate, iar utilitatea va fi dovedita imediat dua inceperea activitatii companiei dumneavostra. Ne dorim ca impreuna sa punem bazele unui viitor care ofera siguranta si incredere si totodata “un acoperis deasupra capului”.

Consultanta proiecte noi de constructii pe structura metalica
Oferim consultanta pentru proiecte noi de constructii pe structura metalica.
Optimizare proiectului halei metalice existent
Organizare de santier
Proiectare hale metalice
Verificare autorizata pentru proiecte
Prefabricarea structurilor metalice
Transport matrialelor pe santier
Montaj structura metalica
Montaj isolatii hala
Montaj instalatii interioare si exterioare

Servicii

Galerie foto

Hale Maramures
Hale Maramures
Hale Maramures
Hale Maramures

© 2015 Copyright by hale-romania.com